LITIUM GLOBUS TRAVEL - SKOPJE

LITIUM GLOBUS TRAVEL - SKOPJE

ви ги нуди сите видови аранжмани по најповолни цени. Вршиме резервација на авио билети за сите светски дестинации, автобуски превоз, индивидуални и групни патувања, летни и зимски аранжмани.

ГТЦ, 1 кат

Skopje
 
+389 (02) 2 55 14 300 078/248 568 078/310 491


Видете ги нашите понуди