ЕТНО Куќа - КРУШЕВО (соби и апартмани)
Македонија, центар, Крушево

почетна цена од 7 eur

Опис на понудата

Uzivajte vo najdobrite smestuvacki kapaciteti vo Krusevo - najposakuvana destinacija na Balkanot.
(parking prostor, parno greenje, internet, kabelska TV, DVD...)

Skype: n.cavkar

http://www.facebook.com/cavkar

Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Македонија
  • Област: центар
  • Локација: Крушево
  • Превоз: Автобус
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 7401 пат/и
  • Огласот е објавен на 24.01.2013 09:10

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад