СПЕЦИЈАЛНИ СУПЕР ЦЕНИ ЗА КРАЈ НА СЕЗОНАТА ЛЕТО 2017
Грција, ХАЛКИДИКИ

почетна цена од 59 eur

Опис на понудата

СПЕЦИЈАЛНИ СУПЕР ЦЕНИ ЗА КРАЈ НА СЕЗОНАТА ЛЕТО 2017

За крај на сезона и за последните смени за ова лето во Грција во Паралиа - Неи Пори од 17.09.2017 - 24.09.2017 и за Халкидики - Полихроно од 16.09.2017 - 23.09.2017 година.

ПАРАЛИА И НЕИ ПОРИ
17.09.2017-24.09.2017- 7 ноќи
59 € / Цена по лице со вклучен превоз


ХАЛКИДИКИ - ПОЛИХРОНО

16.09.2017-23.09.2017- 7 ноќи
59 € / Цена по лице со вклучен превоз

Информации за понудата

  • Категорија: Летување
  • Држава: Грција
  • Локација: ХАЛКИДИКИ
  • Превоз: Автобус
  • Сместување: Приватно сметување
  • Огласот е виден 144 пат/и
  • Огласот е објавен на 04.09.2017 06:35

Пријави неправилност на огласот

Врати се назад Врати се назад